Prezentare Map

Sistem De Vanzari Inteligent

 

 

Rapid, eficient, sigur, noua versiune MAP de la Nessus oferă utilizatorilor o interfată facilă, prietenoasă, imbinată eficient cu un set complex de rapoarte si grafice.

Cu noul MAP trecerea de la un sistem greoi de vanzare la un sistem profesional, util si performant se face in doar cateva minute. Aplicatia oferita de Nessus combina rapiditatea si eficienta in utilizare cu facilitatea operarii datorată unei interfete prietenoase, intuitive, disponibilă in limba romana.

Dispunând de module diverse realizate in mod profesional pe baza unei indelungate experiente, MAP satisface cele mai exigente solicitari ale clientilor. Este ideal pentru cluburi, restaurante si baruri, dar si pentru puncte de vanzare cu o activitate mai putin complexă.

Caracteristici

 • Stabilitate crescuta
  MAP contine ultimele actualizari si modificari ale problemelor descoperite in versiunile anterioare. Ruleaza rapid si stabil pe calculatoare mai putin performante, nefiind necesara achizitionarea unor echipamente costisitoare pentru a realiza operatia de vanzare. Integreaza perfect si fara probleme echipamentele periferice atasate statiei de vanzare: imprimante de note, imprimante de bonuri, case fiscale, cititoare de carduri si coduri de bare.
 • Interfata usor de utilizat
  Interfata permite atat modul de lucru prin apasare, care necesita un monitor touchscreen, cat si modul de lucru integral cu tastatura care reduce costul echipamentelor si permite o utilizare la fel de rapida ca si modul de lucru cu touchscreen.
  Posibilitatea de dispunere a meselor pe ecran conform hartii locatiei punctului de lucru permite o identificare rapida de catre utilizator a meselor la care trebuie sa efectueze operatii. Mesajele de avertizare concise si cu descrieri clare, permit localizarea si remedierea imediata a posibilelor probleme tehnice datorate echipamentelor periferice. Utilizatorul este avertizat in momentul in care una dintre imprimante este inchisa, atunci cand nu mai are hartie, in cazul in care casa fiscala este inchisa, sau cand se incearca efectuarea unor operatii nepermise, astfel indicandu-se modul de solutionare a problemei.
 • Configurare usoara si rapida
  MAP dispune de un modul de configurare extrem de usor si intuitiv, dar in acelasi timp foarte puternic. Utilizatorul poate configura in cateva minute imprimantele atasate sistemului, modul de afisare al notelor, al locatiilor, al produselor, categoriilor, sectiilor si cotelor de TVA, al diverselor moduri de plata cu care se opereaza, al tipurilor de abonamente folosite precum si al clientilor care dispun de astfel de abonamente.
 • Integrare cu gestiunea
  Aplicatia permite atat exportarea datelor ce contin vanzarea rezultata la inchiderea unei zile economice pentru a se realiza descarcarea stocurilor sectiilor respective, cat si consultarea in mod direct a stocurilor in mod inopinat, in timpul vanzarii.
 • Baze de date securizate si nivel de acces diferit 
  Aplicatia MAP dispune de baze de date securizate pentru a se evita alterarea accidentala sau cu rea vointa a datelor din acestea, dar si nivele de acces care pot fi configurate pentru fiecare utilizator si fiecare functie a programului in parte.