Pentru a reduce timpul pierdut in asteptare, in cazul apelarii serviciilor de suport telefonic, recomandam citirea si cautarea in manualul de utilizare inaintea oricarui alt pas sau incercare de a contacta echipa de suport. Sansele sunt mult mai mari de reusita si memorare pe viitor daca le cautati si retineti, de asemenea, timpul de asteptare este 0 in citirea pasilor din manual, versus, a astepta la telefon raspunsul unei echipe de suport.MANUAL GeSAP


GeSAP este un program de gestiune (in special pentru alimentatie publica) menit sa usureze atat munca celor responsabili cu gestiunea cat si munca organelor de conducere. Datorita interfetelor grafice intuitive precum si a vitezei mari de lucru, GeSAP este un program foarte placut si usor de utilizat chiar si de catre persoane care au cunostiinte minime de utilizare a computerului.
Din fereastra principala a aplicatiei, aveti acces la majoritatea functiilor acesteia, prin intermediul butoanelor din toolbar, a meniului sau prin apasarea tastelor rapide.


GeSAP

 


Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured multi-format Help generator