Pentru a reduce timpul pierdut in asteptare, in cazul apelarii serviciilor de suport telefonic, recomandam citirea si cautarea in manualul de utilizare inaintea oricarui alt pas sau incercare de a contacta echipa de suport. Sansele sunt mult mai mari de reusita si memorare pe viitor daca le cautati si retineti, de asemenea, timpul de asteptare este 0 in citirea pasilor din manual, versus, a astepta la telefon raspunsul unei echipe de suport.
   MANUAL GeSAP


           GeSAP este un program de gestiune (in special pentru alimentatie publica) menit sa usureze atat munca celor responsabili cu gestiunea cat si munca organelor de conducere. Datorita interfetelor grafice intuitive precum si a vitezei mari de lucru, GeSAP este un program foarte placut si usor de utilizat chiar si de catre persoane care au cunostiinte minime de utilizare a computerului.

Din fereastra principala a aplicatiei, aveti acces la majoritatea functiilor acesteia, prin intermediul butoanelor din toolbar, a meniului sau prin apasarea tastelor rapide.                                                                                   

                

In urmatoarea fereastră vom parcurge iconitele intalnite in meniul de mai sus alaturi de o serie de detalii care sa ne ajute sa intelegem mai bine functionalitatea lor.

 

In bara de acces rapid gasim 3 iconite. Prin apasarea iconiteivom putea sa ne de-logam de la contul initial pe care l-am introdus in aplicatia GeSAP. Prin apasarea iconiteivom fi redirectionati catre calculatorul de calcul. Prin apasarea iconitei vom fi redirectionati catre manualul aplicatiei GeSAP.

Daca vom apasa pe tabul Diverse vor aparea o serie de iconite pe care le vom prezenta cu detalii in urmatoarea fereastra. 

                 

Prin apasarea iconitei vom fi redirectionati catre manualul aplicatiei GeSAP. Prin apasarea iconitei   vom fi redirectionati catre datele de inregistrare ale aplicatiei. Prin apasarea iconitei vom fi redirectionati catre site-ul Nessus. Prin apasarea iconitei vom fi redirectionati catre fisierul gesap.net.log unde vom gasi data si ora la care am deschis si inchis aplicatia GeSAP  pe o anumita perioada de timp. 

Prin apasarea iconitei vom debloca actele pe care le vom bifa in fereastra in care vom  fi  redirectionati. Din fereastra     vom alege tema pe care o dorim sa o aiba interfata aplicatiei 

GeSAP. In urmatoarea sectiune vom gasi datele de inregistrare are aplicatiei GeSAP. Prin apasarea iconitei vom fi redirectionati catre urmatoarea fereastră

  unde vom introduce datele de inregistrare ale aplicatiei GeSAP.  

    Daca vom apasa pe tabul Meniu vor aparea o serie de iconite pe care le vom prezenta cu detalii in urmatoarea fereastra. 

 

  In cadrul meniului lateral pe care îl întâlnim în fereastra de mai  jos regăsim 3 sectiuni si anume Configurare, Operatii si Rapoarte. Pentru a accesa fiecare secțiune vom apăsa pe butonul secțiunii respective pe care îl întâlnim în partea de jos a meniului lateral.  La fiecare dintre sectiuni gasim o serie de iconite. O parte dintre acestea le gasim in functie de importanta in fereastra de mai sus. Aceste iconite le gasim si in meniul lateral care ne este oferit de aplicatia GeSAP si pe care il avem reprezentat in fereastra de mai  jos in functie de sectiunea selectată. In cazul in care inchidem acest meniu va trebui sa repornim aplicatia pentru a il deschide. Dacă dorim, putem să apăsăm pe butonul care se află lângă butonul X pentru a fixa meniul și pentru a îl putea ascunde la nevoie.

           

 In urmatoarele părți ale acestui manual vom detalia fiecare sectiune.

                                        Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Streamline your documentation process with HelpNDoc's WinHelp HLP to CHM conversion feature