Modul MAP – Rapoarte Online

Dynamic Business Analyzer

RAPOARTE ONLINE

MAP Rapoarte Online este o aplicație web (similar cu un website) care extrage date din sistemul de vânzare MAP și sistemul de gestiune GeSAP (opțional) pentru a genera rapoarte (încasări, stocuri etc.).

MAP Online Reports este o aplicație securizată, care nu permite modificarea bazelor de date, ci doar citirea informațiilor. Accesul la rapoarte se face pe bază de nume de utilizator și parolă, iar aplicația ține un log cu toate autentificările și generările de rapoarte. Astfel, puteți verifica oricând cine s-a logat și ce raport a generat.

MAP Online Reports este soluția ideală pentru vizualizarea și analiza datelor din sistemul de vânzare, indiferent de locație, dispozitiv sau oră. Cu MAP Online Reports, aveți control total asupra afacerii dvs.

rapoarte soft restaurant
rapoarte mobil soft restaurant

RAPOARTARE LIVE CORELATĂ CU CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

rapoarte mobil soft restaurant

Supravegherea și Rapoartele Online În era digitală, supravegherea și generarea de rapoarte online au devenit esențiale pentru menținerea eficienței și transparenței. Sistemele de supraveghere moderne sunt capabile să monitorizeze activitățile în timp real, oferind o imagine clară a operațiunilor curente. Pe de altă parte, rapoartele online permit o analiză rapidă și ușoară a datelor colectate, facilitând luarea deciziilor informate. Integrarea acestor două componente poate duce la o gestionare optimizată a resurselor și la o responsabilitate crescută în cadrul organizațiilor.

rapoarte online mobil soft restaurant

MAP Online Reports este o aplicație web modernă și ușor de folosit, care nu interferează cu procesele de vânzare și gestiune. Nu necesită nici o altă investiție hardware sau software, în afară de această aplicație și sistemele deja existente de vânzare/gestiune. Interfața este intuitivă și rapidă, nu se schimbă pagina când se navighează de la un raport la altul și se pot filtra rezultatele instantaneu. Toate rapoartele pot fi exportate în format PDF sau Excel, pentru a fi folosite ulterior sau distribuite altor persoane. De asemenea, puteți personaliza aspectul rapoartelor și al interfeței, alegând una din cele 17 teme de afișare disponibile.

Doriți să aveți acces la rapoartele dvs. oricând și de oriunde, fără a fi nevoie să vă deplasați la sediul firmei sau să instalați programe suplimentare? Cu MAP Online Reports, puteți vizualiza și exporta rapoarte din sistemul de vânzare în timp real, prin Internet sau rețeaua locală, folosind orice dispozitiv cu browser web și suport JavaScript. Fie că folosiți un computer, o tabletă, un telefon sau chiar un televizor, veți avea la îndemână peste 50 de tipuri de rapoarte, cu grafice complexe și colorate, care vă vor oferi o imagine clară și completă asupra activității dvs.