Soft Vânzare – MAP

pos vanzare soft restaurant

Sistem de vânzare inteligent

MAP (Manager Alimentație Publică)

soft restaurant tableta map

MAP este un sistem de vânzare inteligent, conceput pentru a te ajuta să vinzi mai ușor și mai eficient în orice tip de locație: restaurant, fast food, pub, cafenea sau cofetărie. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, am dezvoltat unul dintre cele mai stabile și complexe software-uri existente pe piață, care îți oferă toate funcțiile de care ai nevoie pentru afacerea ta, precum și o echipă de suport pregătită să îți răspundă la orice întrebare.

All in One Display

MAP este un sistem de punct de vânzare (POS) modern și prietenos, care îți permite să vinzi cu o singură apăsare, într-o interfață disponibilă în mai multe limbi (engleză, maghiară), ușor de înțeles și de folosit de către oricine. Astfel, vei crește viteza și calitatea servirii clienților, reducând timpul de așteptare și erorile de comandă. De asemenea, vei beneficia de un set complex de rapoarte și grafice, care îți vor oferi o imagine clară asupra performanței afacerii tale.

poza site2

MAP este un sistem flexibil și personalizabil, care se adaptează nevoilor tale specifice. Poți configura în câteva minute imprimantele atașate sistemului, modul de afișare al notelor, al locațiilor, al produselor, categoriilor, secțiilor și cotelor de TVA, al diverselor moduri de plată cu care se operează, al tipurilor de abonamente folosite precum și al clienților care dispun de astfel de abonamente.

MAP dispune de funcții standard precum:

MAP satisface cele mai exigente solicitări ale clienților. Este ideal pentru cluburi, restaurante și baruri, dar și pentru puncte de vânzare cu o activitate mai puțin complexă.

Interconectări COMPLEXE

Poți beneficia de diverse interconectări cu alte sisteme sau platforme, care îți vor simplifica și optimiza activitatea

Sistem de raportare integrat:

rapoarte soft restaurant

Poți vizualiza în timp real situația vânzărilor, a stocurilor, a clienților și a angajaților, folosind modulele de raportare integrate în aplicație.

Poți genera rapoarte personalizate, cu diferite criterii și filtre, și le poți exporta în formate uzuale, precum Excel, PDF sau CSV.

Aplicația mobilă Android - MAP Mobile

MAP Mobile - In Hand

MapMobile este o aplicație mobilă Android pentru restaurante, care îți permite să preiei comenzile folosind o tabletă sau un telefon, fără a fi nevoie de un calculator sau un sistem de vânzare în locație.Aplicația comunică prin WiFi sau 4G cu serverul central, unde sunt stocate toate datele și rapoartele. Astfel, poți prelua comenzile direct de la masa clienților, într-o interfață simplă și rapidă. Odată marcată comanda pe aplicația mobilă, bonurile ies automat pe imprimantele de secție, astfel încât ospătarul poate rămâne în sală, ocupându-se de clienți, în timp ce produsele sunt pregătite.

Modulul Kitchen Monitor

Nessus Order Monitor - Tableta

Afișarea comenzilor de bucătărie sau secții pe dispozitive ce pot afișa o pagina web precum tabletă, telefon, televizor.

Comenzile pot fi afișate pe mese sau grupate. 

În timp ce bucătarul prepara un fel de mâncare și primește o comanda asemănătoare, fără a întrerupe activitatea curentă, doar cu o privire la monitorul care afișează comenzile in lucru poate dubla astfel porția preparată.

Folosirea unui sistem electronic duce la economisirea hârtiei folosite pentru imprimarea bonurilor.

Conectare cu Gestiunea

Gestiunea stocurilor: poți gestiona eficient stocurile de produse, folosind aplicația GeSAP, care se conectează la sistemul de vânzare MAP pentru descărcarea automată a vânzărilor.

Aplicația GeSAP îți permite să efectuezi operațiuni precum: verificare stoc, inventariere, achiziții, livrări, transfer între gestiuni. Programul ne permite importarea și exportarea datelor în formate EXCEL pentru manipularea lor ulterioară sau importarea datelor in alte programe contabile precum SAGA.

Centrală telefonică VOIP

Poți primi apeluri de la clienți direct în sistemul de vânzare, fără a fi nevoie de un telefon separat. Sistemul de vânzare face automat filtrarea numărului și afișează dacă clientul este în baza de date, cu ce adresă, sau este nevoie de introducerea acestuia.

Interconectare Website

program delivery restaurant

Poți conecta site-ul tău actual sau un site nou astfel încât să înregistrezi automat comenzile primite din site direct în sistemul de vânzare, fără a fi nevoie de intervenție manuală.

Interconectare TAZZ

Poți primi automat comanda din TAZZ în sistemul de vânzare, fără bătăi de cap, fără pierderi de timp pentru ospătari, în doua click-uri comanda este preluată și bonurile ies automat pe secții precum bucătărie, pizza, etc.