Sistem de vânzare VULCANIZăRI

EBPOS – Tyre Shop este o soluție software inovatoare, adaptată special pentru industria vulcanizărilor. Acest software vine cu o bază de date preinstalată cu toate operațiunile pe care le puteți avea într-o vulcanizare, oferindu-vă un control complet asupra afacerii dvs.

Instalare FlexibilăSoftware-ul poate fi instalat pe orice dispozitiv care rulează Windows, fie că este vorba de un laptop, o tabletă sau un calculator.

Acesta vă oferă flexibilitatea de a lucra de oriunde și de a vă adapta la nevoile specifice ale afacerii dvs.

În plus, actualizările și îmbunătățirile continue asigură că software-ul rămâne relevant și eficient în fața schimbărilor din industrie.

Astfel, puteți avea încredere că software-ul va crește și se va dezvolta odată cu afacerea dvs.

Funcționalități Avansate

EBPOS Tyre Shop creează devize automat, are o bază de date cu clienții, poate genera rapoarte individuale și suportă mai multe ture. De asemenea, software-ul suportă diferite moduri de plată, inclusiv încasarea cu card, op, cash.

EBPOS Tyre Shop dispune de funcții standard precum:

EBPOS Tyre Shop satisface cele mai exigente solicitări ale clienților. Este ideal pentru vulcanizări.

Raoarte COMPLEXE

Online, oricând disponibile de oriunde!

Partea de raportare este complexă și se pot scoate rapoarte per angajat, per ture. De asemenea, software-ul se poate conecta cu gestiunea prin programul GESAP, oferindu-vă o imagine completă a performanței afacerii dvs.

Gestiunea Stocurilor

Poți gestiona eficient stocurile de produse, folosind aplicația EBPOS, care își face propria gestiune pentru stocuri simple.

Toate operațiunile se fac din interiorul aplicației.

EBPOS îți permite să efectuezi operațiuni precum: verificare stoc, inventariere, achiziții. Programul ne permite importarea și exportarea datelor în formate EXCEL pentru manipularea lor ulterioară sau importarea datelor in alte programe contabile precum SAGA.