Configurari locatii

 

Configurare locatii permite accesul la programul de desenare a locatiilor de lucru.Adaugarea unei noi locatii de face prin apasarea butonului Adauga urmat de selectarea numarului locatiei care se defineste si a numelui acesteia. Pot fi definite pana la 10 locatii. Dupa definirea unei locatii se pot adauga mesele si pozitiona conform cu schema locatiei respective.

Mesele se adauga prin drag and drop (se trage poza care reprezinta masa si se aseaza pe pozitia dorita)

Dupa desenarea unei locatii aceasta se salveaza prin apasarea butonului Salvare. Utilitarul de desenare se paraseste prin apasarea butonului Iesire.

O locatie poate fi modificata prin apasarea butonului Incarca si selectarea numarului locatiei care se doreste modificata. Deasemenea o locatie poate fi stearsa prin apasarea butonului Sterge (sterge locatia incarcata in momentul in care se apasa acest buton).

 


In cazul in care programul MAP este limitat la un numar de mese, nu se pot adauga mai multe mese decat numarul maxim de mese. In cazul in care se editeaza manual fisierul de locatii, la pornirea MAP acesta va sterge toate locatiile, in cazul in care depasiti numarul de mese permis.