Mutare produse pe alta masa

 

Mutarea produselor de pe o masa pe alta se face prin apasarea butonului Muta. Butonul poate fi activ sau inactiv in functie de drepturile operatorului.

Dupa apasare este afisata fereastra de selectare a mesei pe care se doreste mutarea produselor.

 

 

Alegerea mesei dintr-o locatie se face prin selectarea locatiei si a mesei dorite (selectia se face prin apasarea butoanelor cu sageti).

 

 

Situatii in care noua masa se poate afla:

  • Masa este libera (produsele se pot muta)
  • Masa este ocupata de alt operator (produsele nu se pot muta daca operatorul care efectueaza mutarea nu are drept de administrator)
  • Masa este ocupata de acelasi utilizator (produsele se pot muta)
  • Masa curenta (este aceiasi masa, produsele nu se pot muta)

 

Daca se doreste transferarea tuturor produselor se poate apasa butonul “>>”.

Pentru mutarea partiala a produselor se executa pentru fiecare produs dorit urmatoarea operatie:

  • din lista de produse de transferat se pot adauga in lista de produse transferate prin selectarea produsului dorit si apasarea butonului “>”. (aceiasi operatie se poate face prin executarea unui dublu-click pe produsul dorit)

In cazul in care cantitatea transferata este mai mare decat 1, puteti sa selectati cantitatea transferata dorita din urmatoarea fereastra:

 

 


Selectia cantitatii se face prin apasarea butoanelor cu sageti, pentru incrementarea sau decrementarea cantitatii. Initial cantitatea este egala cu cantitatea totala care se poate muta.

 

Daca se doreste renuntarea la un anumit produs din lista de produse transferate se selecteaza produsul dorit si se apasa butonul “<”(aceiasi operatie se poate face prin executarea unui dublu-click pe produsul dorit).

Pentru validarea transferului de produse pe masa selectata se apasa butonul GATA. In cazul in care doriti sa renuntati la operatia de transfer intre mese apasati butonul RENUNTA.