Trimiterea produselor si marcarea acestora

 

In modul de lucru implicit, dupa adaugarea produselor din fereastra de adaugare, bonurile de comanda se trimit automat catre sectii, dupa inchiderea ferestrei de adaugare.

 

Daca este selectat modul de lucru fara trimitere automata a comenzilor catre sectii (vezi Configurare sistem sectiunea Diverse) dupa inchiderea ferestrei de adaugare produse, utilizatorul poate selecta manual ce produse sa fie trimise catre sectie si ce produse sa nu fie trimise inca, pentru a putea fi trimise ulterior.

 

 

Modul de lucru fara trimitere automata a produselor catre sectii poate fi util pentru cazul in care se doreste introducerea unei comenzi mai complexe (Ex. aperitiv, felul 1, felul 2, desert) si se doreste ca o parte din comanda (Ex. desertul) sa fie comandat dupa ce clientul a consumat deja o parte din comanda (Ex. dupa consumarea aperitivului si a felului 1).

 

Pentru marcarea unui produs (pentru a nu fi trimis catre sectie cu restul comenzii) se selecteaza denumirea produsului din lista de produse existente pe masa si se apasa butonul Marcheaza.

 

 

Trimiterea produselor catre sectie se face prin apasarea butonului Trimite. Prin apasarea acestui buton, toate produsele existente pe masa si care nu au fost trimise catre sectii, cu exceptia produselor marcate pentru a fi trimise mai tarziu, vor fi trimise catre sectii.

 

Produsele marcate pentru a fi trimise mai tarziu pot fi trimise catre sectii prin selectarea denumirii acestora din lista de produse existente pe masa, apasarea butonului Marcheaza si apoi a butonului Trimite.