Prezentare Map

Sistem De Vânzări Inteligent

Rapid, eficient, sigur, noua versiune MAP de la Nessus oferă utilizatorilor o interfață facilă, prietenoasă, îmbinată eficient cu un set complex de rapoarte și grafice.

Cu noul MAP trecerea de la un sistem complicat de vânzare la un sistem profesional, util și performant se face în doar câteva minute. Aplicația oferită de Nessus combină rapiditatea și eficiența în utilizare cu facilitatea operării datorată unei interfețe prietenoase, intuitive, disponibilă în limba română, engleză și maghiară.

Dispunând de module diverse realizate în mod profesional pe baza unei îndelungate experiente, MAP satisface cele mai exigente solicitări ale clienților. Este ideal pentru cluburi, restaurante și baruri, dar și pentru puncte de vânzare cu o activitate mai puțin complexă.

Stabilitate crescuta

MAP conține ultimele actualizări și modificări ale problemelor descoperite în versiunile anterioare. Rulează rapid și stabil pe calculatoare mai puțin performante, nefiind necesară achiziționarea unor echipamente costisitoare pentru a realiza operația de vânzare. Integrează perfect și fără probleme echipamentele periferice atașate stației de vânzare: imprimante de note, imprimante de bonuri, case fiscale, cititoare de carduri și coduri de bare.

Interfață ușor de utilizat


Interfața permite atât modul de lucru prin apăsare, care necesita un monitor touchscreen, cât și modul de lucru integral cu tastatură care reduce costul echipamentelor și permite o utilizare la fel de rapidă ca și modul de lucru cu touchscreen.
Posibilitatea de dispunere a meselor pe ecran conform hărții locației punctului de lucru permite o identificare rapidă de către utilizator a meselor la care trebuie să efectueze operații. Mesajele de avertizare concise și cu descrieri clare, permit localizarea și remedierea imediată a posibilelor probleme tehnice datorate echipamentelor periferice. Utilizatorul este avertizat în momentul în care una dintre imprimante este închisă, atunci când nu mai are hârtie, în cazul în care casa fiscală este închisă, sau când se încearcă efectuarea unor operații nepermise, astfel indicând-se modul de soluționare a problemei.


Configurare rapidă

MAP dispune de un modul de configurare extrem de ușor și intuitiv, dar în acelasi timp foarte puternic. Utilizatorul poate configura în câteva minute imprimantele atașate sistemului, modul de afișare al notelor, al locațiilor, al produselor, categoriilor, secțiilor și cotelor de TVA, al diverselor moduri de plată cu care se operează, al tipurilor de abonamente folosite precum și al clienților care dispun de astfel de abonamente.


Conectare cu gestiunea

MAP ne confera posibilitatea de a ne facilita munca prin aplicația GeSAP care este un program de gestiune a stocurilor având ca scop folosirea lui de către persoane care posedă cunoștințe minime de folosire a computerului. Softul de gestiune GeSAP se conectează la sistemul de vânzare MAP pentru descărcarea automată a vânzărilor. Printre multitudinea funcțiilor disponibile amintim: Verificare stoc, Inventariere, Achiziții, Livrări, Transfer între gestiuni. Programul ne permite importarea și exportarea datelor în formate EXCEL pentru manipularea lor ulterioară.

 

Vizualizează gestiunea