Registru De Casa – FinOrg

Aplicatia “FinOrg” este un program de contabilitate care a fost conceput pentru evidențierea încasărilor și a plăților efectuate într-o firmă. Evidența soldului se poate ține atât pe operațiile cu numerar dar și pe operații bancare (ce permit un număr nelimitat de conturi). Aplicația generează un număr mare de rapoarte printre care și registul de casă. Rapoartele pot fi exportate în format HTML și pot fi afișate și în format grafic. Aceasta aplicatie este foarte utila pentru companiile care doresc sa isi tina evidenta financiara intr-un mod eficient si organizat. In plus, aplicatia poate fi utilizata si pentru a genera facturi si chitante. Aceasta aplicatie este foarte usor de utilizat si poate fi utilizata de oricine, indiferent de nivelul lor de experienta in domeniul contabilitatii.

In plus, aplicatia “FinOrg” este foarte sigura si securizata. Toate datele financiare sunt stocate intr-un mediu sigur si sunt protejate impotriva accesului neautorizat. De asemenea, aplicatia este actualizata constant pentru a asigura ca toate problemele de securitate sunt abordate in mod corespunzator.

In concluzie, aplicatia “FinOrg” este o solutie excelenta pentru companiile care doresc sa isi tina evidenta financiara intr-un mod eficient si organizat. Este usor de utilizat si poate fi utilizata de oricine, indiferent de nivelul lor de experienta in domeniul contabilitatii. De asemenea, aplicatia este foarte sigura si securizata, astfel incat toate datele financiare sunt protejate impotriva accesului neautorizat.