Solutii

Soluțiile noastre

Gândite, construite și optimizate pentru HoReCa.

EcrBridge

EcrBridge este un driver fiscal care vă permite generarea bonurilor fiscale prin intermediul unui calculator care folosește un sistem software de vânzare. Este compatibil cu orice aplicație de vânzare-gestiune existentă. Programul de vânzare generează un fișier cu extensia *.txt pe care driver-ul îl interpretează și furnizează mai departe echipamentului fiscal, eliminând riscul erorilor sau al blocărilor. Mai multe detalii pe https://ecrbridge.ro

Registru de casă

Aplicația “FinOrg" a fost concepută pentru evidențierea încasărilor și a plăților efectuate într-o firmă. Evidența soldului se poate ține atât pe operațiile cu numerar dar și pe operații bancare (ce permit un număr nelimitat de conturi). Aplicația generează un număr mare de rapoarte printre care și registul de casă. Rapoartele pot fi exportate în format HTML și pot fi afișate și în format grafic.

Map Mobile

Utilizarea dispozitivelor mobile devine din ce în ce mai practică, astfel folosirea lor în domeniul alimentar a devenit o necesitate. Comenzile se pot efectuă direct de la masă iar trimiterea acestora la secțiile definite în sistem devine practic instantanee. Ospătarul putând astfel sta și lua comenzile din sală în timp ce produsele sunt preparate la bar și bucătărie. Mesajele de preparare a produselor sunt construite prin executarea a trei apăsări pe ecranul dispozitivului mobil. Aplicația funcționează doar pe Android.

Centrală Telefonică

Scopul dezvoltării serviciului de centrală telefonică de catre nessus software a fost pentru ușurarea și scurtarea timpilor de preluarea a comenzilor. Astfel, de fiecare dată când un apel este preluat de centrală telefonica, numarul apelant este automat salvat și introdus în baza de date a sistemul de vânzare, filtrând rezultatul și identificand rapid datele clientului. În cazul în clientul nu este în baza de date, acesta se poate adauga cu un simplu click.

Delivery pentru MAP

Program conceput pentru gestionarea a mai multe puncte de lucru dintr-o singură locație. Astfel, în Call Center se recepționează și introduc toate comenzile, urmând apoi trimiterea acestora către locațiile din care se va face livrarea. Legătura între Call Center și locații se face prin internet, astfel ele pot fi oriunde în lume. În locația unde a fost trimisă comandă, în programul de vânzare, apare înștiințarea comenzii prin alertă vizuală și sonoră, iar după acceptare acesteia se printează automat pe imprimantele de secție asignate în programul de vânzare.

Kitchen Monitor

Monitorul de Bucătărie, Kitchen Monitor, este o aplicație ce înlocuiește imprimanta de bonuri din bucătărie/bar/pizza sau orice altă secție. Aplicația este optimizată și grupează produsele, facilitând astfel bucătarii/barmanii în posibilitatea preparării simultane a comenzilor asemănătoare. Aplicația permite urmărirea produselor și marcarea acestora ca fiind preparate, iar dacă este corelată cu MAP Mobile ospătarul primește o notificare pe dispozitiv mobil. Datorită marcării produselor ca finalizate de către personalul care le prelucrează, putem scoate un raport detaliat asupra timpilor de prelucrare a preparatelor. Lucru ce devine foarte util în cazul orelor de vârf.

Generator Etichete Livrare

Datorită perisabilității produselor și obligativitatea conform legii în vigoare pentru afisarea datei de producție și expirare, venim în sprijinul dumneavoastră cu o aplicație ce face acest lucru în mod automat. Programul de etichete preia data curentă a sistemului și data perisabilității produsului definit în program. Alte informații precum Nume firmă, CUI, adresă, număr de telefon, dacă sunt setate sunt preluate automat din sistem la printarea oricărui bon. Printr-un singur click, bonul cu informațiile firmei și ale produsului sunt printate imediat la lansarea comenzii, urmând apoi sa fie lipite pe produsele gata de livrare. Programul funcționeaza cu majoritatea imprimantelor de etichete ce beneficiaza de drivere și suport din partea producătorului.

12269

Instalări

21

Ani Activitate

215514

Descărcări